Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На європейському ринку з'явився новий універсал Audi A6 Avant

На минулому тижні німецька компанія Audi презентувала нове покоління моделі A6 Avant, яке має багато шанувальників по всій Європі. Головними суперниками для новачка як і раніше будуть місцеві універсали BMW 5-Series Touring та Mercedes-Benz E-Class Estate. Розкішний Audi A6 Avant 2018 модельного року отримав нову зовнішність та надсучасний інтер'єр від однойменного седану на базі якого він і створений.

Новий універсал виявився трохи довшим за попередника, а саме на 1 см, та ширшим на 2 см. Втім розширена колісна база додала простору в салоні і багажному відсіку. Вантажний відсік має об'єм 565 літрів у звичайному стані та 1680 літрів при складених сидіннях другого ряду. В залежності від потреб власника, задні сидіння можуть складуватися в пропорції 40/20/40, що дозволяє трансформувати багажний відсік відповідно до потреб.

 

Всередині універсалу домінує сучасна атмосфера яка поєднана з якісними матеріалами оздоблення. Архітектура передньої панелі побудована навколо сенсорних панелей управління блоком інформаційно-розважальної системи та клімат-контролю. Вже у базовій версії Audi A6 Avant оснащений 12,3-дюймовим віртуальним кокпітом та широким переліком додаткових опцій.

 Під капотом A6 Avant встановлюються оновлені двигуни з 48-вольтовою системою м'якого гібриду. Крім цього автомобілі оснащені системою повного приводу та автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Базовий дизельний мотор має об'єм 2 літри і розвиває 200 к.с. Втім більшим попитом будуть користуватися 3-літрові силові агрегати, які мають абревіатури 50 TDI та 55 TFSI. Турбодизельний двигун розвиває 282 к.с., а його бензиновий колега 335 к.с. Середня витрата пального не перевищуватиме 10 літрів на кожні 100 км пробігу. 

Серед технічних особливостей універсалу треба відмітити чотири типи підвіски на вибір: базова зі сталевими пружинами, за доплату сталеві пружини доповнять адаптивними амортизаторами, а ще можна замовити спортивну підвіску або пневматичну. Ще однією цікавою опцією стане система до вертання задніх коліс, яка допомагає більш чітко проходити повороти, зменшуючи радіус повороту.   

 
Вихід на європейський ринок нового Audi A6 Avant очікується восени 2018 року. Орієнтовна вартість цього бізнес універсалу складатиме від 45 тисяч євро...  

20.04.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На європейському ринку з'явився новий універсал Audi A6 Avant

Політика конфіденційності